Antena 3 Actualitate Bărbatul de 300 de kilograme din Timişoara va fi operat

Bărbatul de 300 de kilograme din Timişoara va fi operat

de M.Z.    |    07 Mar 2014   •   07:52

Bărbatul care cântăreşte peste 300 de kilograme ar putea avea, în sfârşit, viaţa pe care şi-o doreşte. Doi medici specialişti de la Spitalul din Timişoara îi vor face gratuit operaţia de micşorare a stomacului. Costurile tratamentului se ridică la 15.000 de euro şi vor fi suportate integral de Spitalul Judeţean.


După ani de zile de calvar, tânărul care suferă de obezitate morbidă a pornit pe drumul care-i poate schimba viaţa. Medicii din Timişoara au acceptat provocarea de a-l opera şi de a-l scăpa de kilogramele care-l sufocă.
 
Până să ajugă însă pe masa de operaţie, Robert mai are câteva hopuri de trecut - el trebuie să intre într-un program de pregătire. Altfel, numărul mare de kilograme şi bolile asociate l-ar putea ucide. 
 
Medicii din Timişoara spun că nu e o intervenţie fără riscuri, dar speră ca după operaţia de micşorare a stomacului, cu ajutorul specialiştilor în nutriţie, să-l pună pe picioare. 
 
Viaţa lui Robert Cogeanu a devenit un calvar în anul 2000, când o depresie profundă l-a pus la pământ. Medicamentele care ar fi trebuit să-l ajute i-au făcut mai mult rău, iar de atunci a luat permanent în greutate.

La doar 40 de ani cântăreşte peste 300 de kilograme şi de ani buni e dependent de familie. 

×
Subiecte în articol: obez Timisoara

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close