Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul din Şag şi-a omorât socrii cu toporul, însă copilul nu avea urme de violenţă pe trup

Bărbatul din Şag şi-a omorât socrii cu toporul, însă copilul nu avea urme de violenţă pe trup

Bărbatul din Şag şi-a omorât socrii cu toporul, însă copilul nu avea urme de violenţă pe trup
Sursa foto: Foto: bzi.ro
de M.Z.    |    02 Ian 2012   •   12:10

Bărbatul din localitatea timişeană Şag, care şi-a ucis rudele şi apoi s-a spânzurat, i-a lovit pe socrii săi cu un topor, iar copilul nu avea urme de violenţă pe corp, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, potrivit Mediafax.

"Acest tânăr de 29 de ani a fost găsit spânzurat de balconul locuinţei, iar înăuntru au fost găsite două persoane în vârstă, întinse pe pat, având două perne pe faţă. Într-o altă cameră, era un copil care se pare că este copilul persoanei spânzurate. Copilul avea şapte ani", a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.

Mezdrea a precizat că anchetatorii nu au găsit urme de violenţă pe trupul copilului de şapte ani şi încearcă să stabilească cum a murit acesta. Anchetatorii urmează să stabilească acum în ce fel a murit minorul.

Potrivit primarului comunei Şag, Venus Oprea, soţia bărbatului a fost înfiată, cei doi bătrâni care au fost ucişi nefiind părinţii ei naturali.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din localitatea Şag, judeţul Timiş, şi-a ucis copilul de şapte ani şi socrii, apoi s-a spânzurat în faţa casei.



×
Subiecte în articol: barbat crima sinucidere copil sotie topor
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close