Antena 3 CNN Actualitate El este bărbatul care s-a aruncat în aer cu tot cu copilul său în vârstă de 7 ani. Ultimul mesaj al tatălui disperat

El este bărbatul care s-a aruncat în aer cu tot cu copilul său în vârstă de 7 ani. Ultimul mesaj al tatălui disperat

Un bărbat din Piatra Neamț s-a aruncat în aer cu tot cu fiul său în vârstă de 7 ani. Acesta a ajuns la disperare din cauza disputei cu fosta soție pentru custodia băiatului. Acesta pierduse custodia fiului său și gestul lui extrem ar fi putut să aibă consecințe dramatice.

El este bărbatul care s-a aruncat în aer cu tot cu copilul său în vârstă de 7 ani. Ultimul mesaj al tatălui disperat
de Gabriel Dano    |    27 Ian 2021   •   20:25

Înainte să recurgă la acest gest, bărbatul a dat mai multe mesaje BZI.ro în care anunța ce vrea să facă. Acesta spunea că vrea să dea foc celor trei butelii pe care le avea în apartament. Reporterii au vorbit cu el încercând să-l facă să se răzgândească explicându-i că gestul lui ar putea avea consecinţe grave nu doar asupra lui, ci şi a copilului.

„M-au sunat de la poliţie …..mi-au zis că vin spre noi….ce o rândui Dumnezeu VĂ MULŢUMESC PENTRU TOT”, a fost ultimul mesaj trimis pe pagina de Facebook a BZI.

După ce au încheiat convorbirea cu bărbatul, publicația a alertat autoritățile. Reprezentanți ai IPJ Neamț și mascaţii de la SAS a intrat peste el, moment în care bărbatul a aprins o flacără şi s-a produs o explozie.

În urma deflagrației, minorul a suferit arsuri la nivelul feței, iar bărbatul la nivelul membrelor superioare. Cei doi au fost transportați la UPU Piatra-Neamț de unde au fost redidecționați la Spitalul din Roman.

„Poliţiştii au intervenit la domiciliul unui bărbat care ameninţa că aruncă în aer întreg blocul. Acesta era nemulţumit de faptul că a pierdut custodia copilului. Bărbatul e afla în casa cu propriul fiul. În momentul în care poliţiştii de la SAS au intervenit, bărbatul a aprins focul, iar una în urma acestui lucru a fost declanşată o explozie.

Facem cercetări la faţa locului. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar copilul a fost transportat la spital”, a declarat, pentru BZI.RO, agent Mocanu Dimitrie.

UPDATE: Minorul este stabil hemodinamic și respirator a fost preluat de echipa de chirurgie plastică sub conducerea doamnei doctor Sidonia Susanu, pentru tratamentul leziunilor. Va fi îngrijit momentan în servicul de Terapie Intensivă datorită potențialului de agravare.

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț explozie
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close