Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul găsit mort în Centrul Istoric din Capitală era angajat al SRI

Bărbatul găsit mort în Centrul Istoric din Capitală era angajat al SRI

Bărbatul găsit mort în Centrul Istoric din Capitală era angajat al SRI
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mar 2013   •   14:37

Bărbatul decedat avea 36 de ani şi a fost angajat al Serviciului Român de Informaţii (SRI), susţin surse judiciare. Între el şi un tânăr a izbucnit o ceartă care a degenerat.
   
Cei doi au petrecut în acelaşi bar, dar la mese diferite. În momentul în care fostul angajat al SRI a părăsit localul şi agresorul acestuia s-a decis să plece. Cearta dintre ei a izbucnit după ce au ieşit din bar, martorii spunând că victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele, însă nimeni nu a intervenit să-i despartă. Poliţiştii încercă să stabilească motivele disputei.
   
Bărbatul de 36 de ani a fost găsit căzut sâmbătă, la ora 6.00, pe strada Şelari, din Centrul istoric al Capitale, conform Mediafax.
   
Cazul a fost semnalat la serviciul unic de urgenţă. Medicii au încercat aproximativ o oră să-l resusciteze, în final constatând decesul bărbatului de 36 de ani, al cărui trup a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde se va stabili dacă moartea a survenit loviturilor primite sau alta a fost cauza.
   
În urma investigaţiilor, agresorul, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit, el aflându-se într-o stare avansată de ebrietate. El şi martori ai incidentului au fost duşi la audieri.



×
Subiecte în articol: centrul istoric SRI angajat disputa
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close