Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul împuşcat în cap timpul unei partide de vânătoare a murit

Bărbatul împuşcat în cap timpul unei partide de vânătoare a murit

Bărbatul împuşcat în cap timpul unei partide de vânătoare a murit
Sursa foto: Foto: www.zombiepreparedness.org
28 Oct 2013   •   15:43
UPDATE -  Bărbatul rănit grav după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare din judeţul Argeş a murit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde fusese internat în urma incidentului.
   
Potrivit medicilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, bărbatul era în stare foarte gravă, iar pronosticul era rezervat în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire.    

"Bărbatul avea multiple plăgi împuşcate în cap, în regiunea cervicală, în umărul stâng şi în omoplatul drept. Era în stare foarte gravă şi a decedat, în pofida eforturilor medicilor", a declarat dr. Nicoleta Nistor de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Piteşti, informează Mediafax.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Un barbat este în coma profundă la Spitalul Judeţean Argeş după ce a fost împuşcat la vânătoare. Omul era la vânat de mistreţi, împreună cu alţi şapte colegi, în momentul în care unul dintre vânători l-a confundat cu o vulpe si l-a împuşcat direct în cap.

Victima şi cel care a tras cu arma participau la o vânătoare de mistreţi autorizată, iar incidentul s-a petrecut "din greşeală". Opt vânători şi doi gonaci au plecat în căutare de  mistreţi, numai ca unul dintre ei si-a nimerit colegul direct in cap.

Bărbatul impuscat a fost transportat de urgenţă la spital, dar medicii sunt rezervaţi. Starea  lui este foarte gravă si  nu poate fi  adus la Bucureşti.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz, urmând să stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul.


×
Subiecte în articol: impuscat in cap
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close