Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul împuşcat la o partidă de vânătoare din Dâmboviţa a murit pe masa de operaţie

Bărbatul împuşcat la o partidă de vânătoare din Dâmboviţa a murit pe masa de operaţie

Bărbatul împuşcat la o partidă de vânătoare din Dâmboviţa a murit pe masa de operaţie
Sursa foto: Foto: flickriver.com
17 Dec 2010   •   16:36

Bărbatul care a fost împuşcat accidental în timpul unei partide de vânătoare din judeţul Dâmboviţa a murit, vineri, în timpul operaţiei. Acesta fusese transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după incidentul petrecut în localitatea Răcari.

Medicii au stabilit că victima avea ruptură la nivelul venei cave. Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat, pentru Mediafax, că pacientul a decedat pe masa de operaţie.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din comuna Ciocăneşti, a fost rănit în timpul partidei de vânătoare organizată, vineri dimineaţă, în zona localităţii dâmboviţene Răcari.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, Raluca Trandafir, a declarat, vineri, că partida de vânătoare era autorizată pentru vulpi, guguştiuci şi raţe, iar din primele cercetări rezultă că arma s-a descărcat accidental.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că bărbatul căruia i s-a descărcat arma este ginerele primarului comunei dâmboviţene Ciocăneşti.




×
Subiecte în articol: a murit Dambovita impuscat Floreasca
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close