Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul omorât în timp ce încerca să prindă ucigaşul din Braşov, decorat post-mortem (FOTO)

Bărbatul omorât în timp ce încerca să prindă ucigaşul din Braşov, decorat post-mortem (FOTO)

Bărbatul omorât în timp ce încerca să prindă ucigaşul din Braşov, decorat post-mortem (FOTO)
Sursa foto: Jaf armat
30 Ian 2009   •   14:43

Una dintre persoanele ucise, joi, în jaful armat de la o casă de schimb din Braşov este un absolvent al Facultăţii de Mecanică.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Braşov, Liviu Naghi, a declarat, vineri, că persoana respectivă va fi recompensată post-mortem.
"Ţinând cont de spiritul civic de care a dat dovadă prima victimă din evenimentul neplăcut de ieri (n.r. joi), s-a hotărât, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliţie, să se facă demersurile necesare pentru a se recompensa post-mortem persoana în cauză sau familia respectivă", a declarat Liviu Naghi.
"Victima este un absolvent de Facultatea de Mecanică. Era ofiţer în rezervă, deci nu a lucrat în structurile militare, dar asta nu ne împiedică să subliniem spiritul civic de care a dat dovadă încercând să ajute la prinderea suspectului", a mai declarat Naghi.
Uterior, preşedintele Traian Băsescu a semnat decorarea post-mortem a victimei de la Braşov.



Urmează să se stabilească dacă recompensele vor fi băneşti sau de altă natură.
Cea de-a treia victimă, un bărbat în vârstă de 38 de ani, care se afla la volanul maşinii, şi-a pierdut ochiul stâng după ce a fost împuşcat în cap. Medicii i-au extras, vineri, glonţul care i-a trecut prin ochi şi s-a oprit în cutia craniană, printr-o intervenţie chirurgicală. În următoarele zile, rănitul va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale deoarece a fost rănt şi la umărul stâng, un al doilea glonţ oprindu-i-se în humerus.
"Pacientul nu tolera două intervenţii chiruirgicale, astfel că prima oară a fost făcută operaţia care ridica cele mai mari probleme. Intervenţia la umăr nu ridică probleme vitale", a declarat Neculoiu, care a precizat că pacientul este conştient. Bărbatul este internat la Terapie Intensivă, la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Braşov. Răzvan G., în vârstă de 38 de ani, este singurul supravieţuitor al jafului armat de la casa de schimb valutar din Braşov.
Două persoane au murit şi o a treia a fost rănită, joi seară, după ce au fost împuşcate la o casă de schimb valutar din centrul municipiului Braşov. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean din Braşov.
Ţinta a fost maşina de bani a unei case de schimb valutar. Jaful s-a petrecut la ora închiderii, când trei agenţi de pază ai casei de schimb valutar au plecat cu încasările de peste zi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: jaf armat Brașov victima
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close