Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care și-ar fi ucis iubita cunoscută pe internet, într-o pensiune din Sinaia, lăsat liber

Bărbatul care și-ar fi ucis iubita cunoscută pe internet, într-o pensiune din Sinaia, lăsat liber

Bărbatul din Sinaia care ar fi ucis-o pe femeia pe care tocmai o cunoscuse pe internet, a fost lăsat în libertate. Acesta fusese reținut, pentru 24 de ore, luni, pentru moartea femeii de 43 de ani. Acum a fost eliberat sub control judiciar.

Bărbatul care și-ar fi ucis iubita cunoscută pe internet, într-o pensiune din Sinaia, lăsat liber
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    24 Sep 2021   •   11:39

Surse ale Antena 3 spun că încă nu s-a reliefat, din punct de vedere medico-legal, o legătură de cauzalitate între acțiunea de împingere și decesul femeii. Urmează acum analize amănunțite și un examen histopatologic.

Femeie recent operată, ucisă de amantul cunoscut pe internet, într-o pensiune din Sinaia

O femeie a fost ucisă de amantul pe care l-a cunoscut pe internet, într-o pensiune din Sinaia, unde veniseră să se cazeze. Femeia, care era operată la cap, a căzut fără suflare în momentul în care bărbatul ar fi împins-o, după o ceartă.

Incidentul s-a petrecut la o pensiune din Sinaia, acolo unde femeia împreună cu presupusul amant, un bărbat în vârstă de 45 de ani, mergeau să se cazeze.

În urma unei altercații, bărbatul i-a dat femeii o palmă, moment în care aceasta a picat la pământ și a murit.

Surse apropiate anchetei spun că femeia avea grave probleme de sănătate și chiar în urmă cu foarte scurtă vreme suferise și o operație pe creier. Tocmai de aceea, cred anchetatorii, lovitura i-a fost fatală.

După incident, bărbatul a fugit de la fața locului, dar poliţiştii au fost alertați la timp și l-au prins pe individ la Comarnic, unde se află în custodie pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Acesta va reveni în Sinaia însoțit de poliţişti pentru audieri.

×
Subiecte în articol: Sinaia iubita ucis online
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close