Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul străpuns de 6 bare de metal în accidentul de ieri, a murit la spital. Imagini şocante

Bărbatul străpuns de 6 bare de metal în accidentul de ieri, a murit la spital. Imagini şocante

Bărbatul străpuns de 6 bare de metal în accidentul de ieri, a murit la spital. Imagini şocante
Sursa foto: foto: Antena1
17 Mai 2012   •   15:58

Accident şocant pe DN 1! Un bărbat a fost străpuns de şase ţevi după ce maşina în care se afla a fost lovită din spate de un alt vehicul. Maşina  respectivă transporta tije metalice.

UPDATE: Bărbatul străpuns de barele de metal în accidentul înfiorător petrecut aseară pe Drumul National 1, în Tâncăbeşti, s-a stins la spital. Medicii se pregăteau de operaţie, dar pacientul n-a mai rezistat. Alte două victime, aflate şi ele în maşină în acea clipă blestemată, sunt în continuare în stare critică.

Un autoturism a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate câtorva persoane care vroiau să traverseze strada, moment în care a fost lovit din plin de un camion.

Dacia Papuc lovită transporta mai multe schele şi tije metalice. În urma impactului, acestea au fost împinse în faţă, iar bărbatul care se afla pe scaunul din dreapta a fost străpuns de mai multe bare.

Cei de la descarcerare au fost nevoiţi să taie cu totul acoperişul Daciei, au decopertat maşina, au scos două dintre victime, însă în cazul bărbatului de pe scaunul din dreapta situaţia a fost mai complicată. Pompierii au fost nevoiţi să îl scoată şi să îl urce în ambulanţă cu tot cu scaun, dar şi cu acele bare de metal.

Victimele au fost transportate la spital, iar medicii fac eforturi pentru a le salva viaţa. 



×
Subiecte în articol: DN1 barbat
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close