Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul suspectat că a violat o fetiţă de 10 ani din Ploieşti, arestat pentru 29 de zile

Bărbatul suspectat că a violat o fetiţă de 10 ani din Ploieşti, arestat pentru 29 de zile

Bărbatul suspectat că a violat o fetiţă de 10 ani din Ploieşti, arestat pentru 29 de zile
Sursa foto: Foto: bzi.ro
03 Iul 2011   •   21:11

Bărbatul suspectat că a violat o fetiţă de zece ani din municipiul Ploieşti a fost arestat pentru 29 de zile. Decizia procurorilor vine după ce suspectul şi-a recunoscut fapta. Recompensa de 3.000 de euro, oferită de poliţie pentru prinderea lui, va fi împărţită de patru persoane. Suspectul era căutat de mai bine de o lună.

Suspectul locuieşte la mai puţin de un kilometru de casa victimei, însă nu cunoaşte familia acesteia.

"Are vârsta de 34 de ani, e din Ploieşti, nu are antecedente penale, nu are ocupaţie", a declarat cms. şef Bogdan Despescu, de la IPJ Prahova.

Bărbatul a recunoscut chiar de la primele audieri că a violat-o pe fetiţa de 10 ani. Le-a mărturisit poliţiştilor că a atacat alte două fetiţe, anul trecut şi în urmă cu mai puţin de o lună.

"Şi-a recunoscut cele trei fapte şi în prezent se află la Parchetul de pe lângă tribunalul Prahova", a adăugat cms. şef Bogdan Despescu.

Suspectul îşi urmărea victimele câteva zile înainte să le atace. Intra după ele în casă şi încerca să le adoarmă cu o substanţă. Patru oameni au alertat poliţia cu privire la comportamentul său suspect. Aceştia vor împărţi recompensa de 3.000 de euro pusă la bătaie de poliţişti.

Dacă va fi găsit vinovat pentru viol, bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare.

 


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close