Antena 3 CNN Actualitate Cine era, de fapt, bărbatul ucis în bătaie de un șofer într-o intersecție din Bacău

Cine era, de fapt, bărbatul ucis în bătaie de un șofer într-o intersecție din Bacău

Un bărbat din Bacău a fost omorât, aseară, în urma unui conflict spontan care a avut loc în dreptul unei şcoli. Totul, a început de la un conflict în trafic.

Cine era, de fapt, bărbatul ucis în bătaie de un șofer într-o intersecție din Bacău
de Gabriel Dano    |    07 Iul 2022   •   20:01

Martorii spun că bărbatul a fost bătut de un alt şofer după ce acesta i-a lovit oglinda maşinii. Polițiștii din Bacău au fost sesizați prin apel 112 despre conflict și s-au deplasat de urgență la locul conflictului.

Din nefericire, bărbatul în vârstă de 53 din municipiul Bacău decedase atunci când echipajul de ambulanță a sosit la fața locului.

Între timp au aapărut și informații despre victima altercației - este vorba despre Mihăiţă Niţulescu, fost campion la box, care la sfârşitul anilor 80 se bătea, de la egal la egal, cu marele campion Francisc Vaştag.

Fostul sportiv se mutase de aproximativ şase luni în casa surorii lui, din cartierul băcăuan Cornişa, iar aseară, în jurul orei 19.30, se afla pe străduţa de lângă blocul unde locuia.

„Bărbatul mort fi dat peste oglinda unei dubiţe. Doi tineri puşi pe scandal au coborât din maşină, iar unul dintre ei l-a lovit cu pumnul. Omul a căzut din picioare ca secerat în mijlocul străzii, iar atacatorii ar fi fugit”, a povestit un martor din zonă, care-l cunoştea pe Niţulescu, scrie Gândul.

Incidentul a avut loc în faţa unei şcoli dintr-un cartier liniştit din Bacău, sub privirile mai multor copii care se jucau în zonă. Suspecţii au fost prinşi în scurt timp la ieşirea din Bacău spre Roman.

Poliţiştii i-au identificat pe cei doi suspecţi după ce au verificat cu atenție camerele de supraveghere din zonă. În plus, martorii i-au ajutat pe oameni legii şi cu numărul de înmatriculare al dubiţei.

„În data de 6 iulie, în jurul orei 19.35, poliţiştii băcăuani au fost sesizaţi prin apel 112 despre un conflict spontan produs într-un cartier din municipiul Bacău. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 53 din municipiul Bacău al cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului.

În urma activităţilor desfăşurare au fost identificate două persoane care au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău,”, a declarat inspectorul Măriuca Amariei, de la IPJ Bacău.

Potrivit anchetatorilor, nu s-a stabilit o legătură de cauzalitate între deces şi loviturile primite de fostul campion Mihăiță Niţulescu.

 

×
Subiecte în articol: Bacău coflict ucis
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close