Antena 3 CNN Actualitate Baronul de Vaslui, Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Baronul de Vaslui, Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Liderul PSD Dumitru Buzatu, președintele Consiliul Județean Vaslui, exclus în această dimineață din partid, după ce procurorii DNA l-au prins în flagrant în timp ce lua o mită de 1.250.000 lei de la un om de afaceri a fost arestat pentru 30 de zile.

Baronul de Vaslui, Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Sep 2023   •   19:51

Fostul Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Avocații lui Buzatu au anunțat că vor contesta decizia Tribunalului Vaslui.

Reamintim că, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iași au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea a lui Dumitru Buzatu pentru 24 de ore, începând cu data de 23 septembrie 2023

Imagini cu momentul flagrantului în cazul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Președintele CJ Vaslui a fost exclus din PSD, sâmbătă, cu unanimitate de voturi. În locul său a fost numit interimar Dragoș Benea. Tudor Buzatu, fiul liderului vasluian, a demisionat din funcția de secretar de stat.

Dumitru Buzatu a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii DNA Iaşi, după ce a fost prins vineri seara în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obţină un contract.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close