Antena 3 CNN Actualitate "Avea necaz pe aia mică pentru că i-a făcut cadou un lănţic şi nu îl purta" | Mărturii cutremurătoare de la locul masacrului din Bascov

"Avea necaz pe aia mică pentru că i-a făcut cadou un lănţic şi nu îl purta" | Mărturii cutremurătoare de la locul masacrului din Bascov

Informația momentului în cazul crimelor de la Bascov: armele crimei au fost un ciocan și mai multe pietre, iar primele date indică o crimă cu premeditare. Criminaliștii sunt pur și simplu șocați de imaginile de la locul tragediei, în timp ce psihiatrul care îl monitoriza spune că individul nu era considerat un pacient periculos. Antena 3, aduce mărturii cutremurătoare de la locul tragediei.

"Avea necaz pe aia mică pentru că i-a făcut cadou un lănţic şi nu îl purta" | Mărturii cutremurătoare de la locul masacrului din Bascov
de Cristi Popovici    |    10 Aug 2022   •   11:05

O familie decimată, o localitate îngrozită și o țară în șoc. Asta rămâne după ceea ce s-a întâmplat în Bascov

Domnul Marinel, unul dintre vecinii care au ajutat la prinderea criminalului a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 faptele la care a fost martor:

"N-am auzit nimic decât câinii, erau alai acolo când el era plecat. În final ne-am dus cu domnii polițişti prin curte pe la dânsul. Se ascundea pe un dâmb, aici, în salcâmi. Zice că avea un sac cu haine de schimb, mâncare cu el... Avea un cuţit şi s-a opus când au pus mascaşii mâna pe el, dar l-au imobilizat imediat".

Vecinul criminalului a mai mărturisit că acesta nu era violent, muncea, avea grijă de nepoata sa. "Cică ar fi avut necaz pe aia mică pentru că i-ar fi făcut cadou un lănţic şi nu îl purta." 

"Din cauza bolii de care suferea, criminalul nu avea niciun fel de empatie, putea să atace pe orcine considera duşman", a explicat şi jurnalistul de investigaţie Sorin Ovidiu Bălan.

Potrivit surselor din anchetă. criminalul acumulase nişte frustrări pe membrii familiei, nesimţindu-se apreciat. 

O altă vecină a criminalului a povestit cum ieri în jurul orei 16:00, l-a auzit pe acesta plângând şi s-a dus să îl întrebe ce s-a întâmplat. Omul i-a spus că şi-a găsit membrii familiei morţi în casă. Femeia a crezut iniţial că a fost vreo scurgere de gaze, dar criminalul i-a spus că "i-a omorât cineva" şi chiar părea şocat.

"Noi îl ştim de om liniştit. Chiar dacă era bolnav nu a avut probleme, nici nu am auzit niciodată cu părinţii să aibă probleme, să fie violent.", a mai spus vecina criminalului din Boscov. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar din primele rezultate ale anchetei pare că şi-a premeditat fapta. 

×
Subiecte în articol: Bascov
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close