Antena 3 Actualitate Băsescu a promulgat Legea energiei: „Aştept cu nerăbdare ieftinirea preţului la energie electrică”

Băsescu a promulgat Legea energiei: „Aştept cu nerăbdare ieftinirea preţului la energie electrică”

de M.T.    |    13 Mar 2014   •   19:32

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, că a promulgat Legea de aprobare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind certificatele verzi.

„Pentru a lămuri lucrurile, am promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi şi aştept cu nerăbdare ieftinirea preţului la energie electrică. Cred că este şi un deziderat al populaţiei, după declaraţiile Guvernului”, a spus Băsescu, la Palatul Cotroceni.

„Am decis, pentru a elimina preşedintele din disputele sindicale, să promulg Legea de aprobare a OUG, deşi nu are avizul de la Comisia Europeană, cum ne cere Tratatul de aderare”, a adăugat preşedintele.

„Pot fi consecinţe, odată cu sosirea avizului, dar consider că Guvernul şi-a asdumat responsabilitatea de a repara consecinţele unui aviz care nu ar agrea conţinutul OUG”, a conchis Traian Băsescu.

De asemenea, el a spus că speră ca, după promulgare, sindicatele să nu mai aibă manifestaţii nici în faţa Curţii Constituţionale, nici să astepte ceva de la preşedinte, pentru că este problema Guvernului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close