Antena 3 CNN Actualitate Băsescu a refuzat din nou comisia SRI

Băsescu a refuzat din nou comisia SRI

Băsescu a refuzat din nou comisia SRI
24 Oct 2017   •   16:43

A fost o nouă zi de audieri incendiare la Comisia de Control al SRI. După ce săptămâna trecută a făcut acuzaţii de i-a lăsat mască pe membrii Comisiei, marți a fost adus la o nouă audiere, tot sub escortă, din penitenciar, fostul judecător şi secretar de stat, Ovidiu Puţura. Iar audierile vor fi din ce în ce mai spectaculoase.

Mâine ar fi urmat Dan Andronic, iar joi ar fi trebuit să vină Traian Băsescu. Fostul președinte a anunțat însă că nu poate veni săptămâna aceasta, însă le-a confirmat celor din comisie că săptămâna viitoare, joi, va fi prezent. Nici Andronic nu vine miercuri la audieri, sunt așteptați fostul general SPP Dumitru Iliescu și un fost ofițer Ion Dedu.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat miercuri, după audierea la Comisia pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI, că Ovidiu Puțura, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, face parte din lista celor 65 de persoane care pot proba afirmațiile sale. Întrebat dacă la audiere a vorbit și despre Puțura și dacă acesta se află pe lista celor 65 de persoane, Dragomir a răspuns afirmativ.

"E logic. Eu am adus în discuție mai multe evenimente și situații, printre acestea am lăsat acea listă de 65 de persoane care se referă la oameni care pot să confirme, care pot să aducă elemente în plus, pot să nege ceea ce am spus eu și comisia decide pe cine invită și cum din acele 65 de persoane", a precizat Dragomir.

El a adăugat că în cadrul audierii de miercuri - cea de-a treia - a continuat să prezinte lucrurile pe care le-a adus la cunoștință în ultima perioadă, menționând că este posibil să fie necesară o "reaudiere", în urma datelor prezentate.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close