Băsescu, acuzat de corupţie. "Să intervii pentru a facilita unuia un beneficiu, care îţi facilitează ţie un beneficiu, este tot CORUPŢIE"

de A.M.P    |    13 Dec 2013   •   19:31

Directorul executiv al Transparency International România, Victor Alistar, a explicat, în ediţia de vineri seară a emisiunii "La ordinea zilei", că intervenţia recunoscută de Traian Băsescu privind achiziţia unui teren agricol printr-un credit bancar contractat de către fiica sa reprezintă tot corupţie.

"Dacă e imoral (făcând referire la afirmaţia lui Băsescu "nelegal nu e, dar poate e imoral" - n.r.), dă-ţi demisia, pentru că aia tot corupţie este. Nu este corupţie în forma unei infracţiuni, pentru că încă nu e dovedită şi numai instanţele pot dovedi asta. Eu, un om care se ocupă de aria asta, pot spune că aia este coruperea poziţiei pe care o ai. Să intervii pentru a facilita unuia un beneficiu, care îţi facilitează ţie un beneficiu, este tot corupţie", a declarat Victor Alistar la Antena 3.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close