Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: "Adun debitul Prutului cu al Dunării şi al Siretului şi nu îmi iese inundaţie" (VIDEO)

Băsescu: "Adun debitul Prutului cu al Dunării şi al Siretului şi nu îmi iese inundaţie" (VIDEO)

Băsescu: "Adun debitul Prutului cu al Dunării şi al Siretului şi nu îmi iese inundaţie" (VIDEO)
06 Iul 2010   •   21:13

Putem sta liniştiţi, preşedintele veghează şi calculează. Pe baza unor socoteli, Traian Băsescu este aproape sigur că Dunărea nu va inunda oraşul Galaţi. Tot el spune şi că o revărsare a fluviului în oraş ar fi o ruşine pentru autorităţi.

La Galaţi, şeful statului s-a declarat din nou deranjat de jurnalişti.

?Ca să ne înţelegem şi sa avem bune relatii, nu mă sufocaţi, că pe urma va spun ceva. Dacă staţi cu toate camerele pe mine şi nu văd nimic, pe urmă nu vă spun nici eu nimic şi gata? le-a spus preşedintele jurnaliştilor.

Băsescu a inspectat digul ridicat la Galaţi şi a făcut socoteli matematice pe seama inundaţiilor.

?Adun debitul Prutului cu debitul Dunării şi cu debitul actual al Siretului şi nu îmi iese inundaţie" a spus el. ?Inundarea Galaţiului ar fi o ruşine pentru noi toţi, un semn al neputinţei autorităţilor, ori acest lucru nu trebuie să se întâmple'' a adăugat Băsescu.

Şeful statului a trecut apoi şi prin localitatea băcăuană Săuceşti unde a promis că săptămâna aceasta vin bani de la Guvern pentru supraînălţarea digului din comună.

În acest timp, premierul Emil Boc şi ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, au trecut pe la sinistraţii din Dărmăneşti, în judeţul Suceava. Radu Berceanu a fost la Dorneşti, acolo unde podul care trece peste râul Suceava s-a rupt. Şi Adriean Videanu şi Elena Udrea au fost în vizită la sinistraţi în judeţul Neamţ.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Galați inundatii Traian Băsescu dig
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close