Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, apostrofat de o femeie la sediul PNŢCD: Lumea moare de foame şi dumneavoastră aţi făcut averi uriaşe

Băsescu, apostrofat de o femeie la sediul PNŢCD: Lumea moare de foame şi dumneavoastră aţi făcut averi uriaşe

Băsescu, apostrofat de o femeie la sediul PNŢCD: Lumea moare de foame şi dumneavoastră aţi făcut averi uriaşe
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Oct 2011   •   23:17

Traian Băsescu şi-a luat rămas bun de la fostul lider ţărănist şi a semnat în cartea de condoleanţe pusă la dispoziţia celor care l-au îndrăgit pe omul Ion Diaconescu. La ieşirea din sediul PNŢCD, Traian Băsescu a fost mustrat de o doamnă prezentă la priveghiul liderului ţărănist. În plus, se poate auzi cum un bărbat dintre cei rpezenţi la sediul PNŢCD, în acel moment, strigă "Trăiască Regele!", chiar atunci când Traian Băsescu se îndrepta către maşină. Imaginile au fost prezentate, în exclusivitate, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei“, cu Mihai Gâdea.

„Păcat nu pot să vă spun nimic. Lumea moare de foame şi dumneavoastră şi familia aţi făcut nişte averi uriaşe. Şi fiica dumneavoastră se scaldă în lux, iar copiii ţării mor de foame“, l-a apostrofat o doamnă pe preşedintele Băsescu în timp ce acesta se urca în maşină.

Imediat după acest moment cineva îi atrage atenţia că nu este momentul pentru asemenea manifestări.

„Ba da, este momentul. Că poate altul nu mai găseam“, a venit replica hotărâtă a femeii.

Traian Băsescu, apostrofat la plecarea de la sediul PNŢCD


Mugur Ciuvică, unul dintre invitaţii lui Mihai Gâdea, a comentat pe marginea episodului plecării şefului statului de la sediul PNŢCD, precizând că Băsescu nu trebuia să răspundă într-un asemenea moment unor oameni care nu l-au agresat verbal.

„Ăsta (n.r. - Traian Băsescu) este omul până la urmă“, a spus liderul Grupului pentru Investigaţii Politice.

Ciuvică a adăugat că a fost foarte deranjat de comportamentul unor aşa-zişi şefi din PNŢCD.

„L-au dus până la maşină. [...] încercau să îl protejeze de vorbele unei doamne. Şi asta îmi cam strică optimismul că lucrurile se vor schimba rapid în politica românească, nu în toată societate românească.

Ciuvică: Băsescu nu şi-a lăsat răutatea în maşină


Invitaţii emisiunii au fost Emil Constantinescu - fostul preşedinte al României, Alexandru Athanasiu - profesor universitar, Doru Viorel Ursu - avocat şi fost ministru de Interne, Bogdan Teodorescu - profesor, Mugur Ciuvică - preşedintele Grupului de Investigaţii Politice şi Aristică Văduva, un român condamnat din greşeală la închisoare pe viaţă de o instanţă din România.



×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close