Antena 3 CNN Actualitate Băsescu ATACĂ Antena 3 pe toate fronturile. Administraţia Prezidenţială reclamă Antena 3 la CNA

Băsescu ATACĂ Antena 3 pe toate fronturile. Administraţia Prezidenţială reclamă Antena 3 la CNA

Băsescu ATACĂ Antena 3 pe toate fronturile. Administraţia Prezidenţială reclamă Antena 3 la CNA
de M.C.    |    04 Iul 2014   •   17:33

Administraţia Prezidenţială a făcut o sesizare la CNA, împotriva Antenei 3. Informaţia a fost prezentată vineri, de către Alessandra Stoicescu.

Subiectul plângerii este, printre altele, reprezentat de o serie de afirmaţii făcut de avocatul Pavel Abraham, la emisiunea „100 de minute”. În sesizare sunt vizate mai multe emisiuni şi afirmaţiile mai multor invitaţi.

„Nu am făcut nicio afirmaţie cu privire la instituţia prezidenţială. Probabil Administraţia Prezidenţială se substituie B1. Nu cred că se impunea, într-o chestiune care îl priveşte personal pe Preşedinte” a spus Pavel Abraham, avocatul familiei Anghel, în cadrul emisiunii "100 de minute".

„Am făcut şi eu o plângere la CNA, în care am cerut ca două persoane să fie trase la răspundere, în baza unor afirmaţii făcute la B1, afirmaţii care mi-au afectat imaginea publică” a precizat Pavel Abraham.

Şi Felix Rache, realizatorul emisiunii "Deziluzia Optică", se regăseşte în sesizarea către CNA.

„Dânsul are imunitate atunci când înjură, când bate, când fură telefoane. Mie mi se pare că atunci când se chercheleşte, nu mai are imunitate. Mi se pare că în faţa băuturii toţi suntem egali” este afirmaţia lui Felix Rache, vizată de plângere.

„Tot ce se întâmplă în aceste zile nu-mi dă dreptate? L-aş ruga pe Traian Băsescu, dacă am putea să ne prezentăm amândoi, de mânuţă, în faţa procurorilor, să răspundă la nişte întrebări” a precizat Felix Rache, într-o intervenţie telefonică.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close