Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Băieţii de la MAI care făceau striptease aruncând şepcile îşi aruncă acum caracterul pe la televiziuni

Băsescu: Băieţii de la MAI care făceau striptease aruncând şepcile îşi aruncă acum caracterul pe la televiziuni

Băsescu: Băieţii de la MAI care făceau striptease aruncând şepcile îşi aruncă acum caracterul pe la televiziuni
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Noi 2010   •   15:39

Preşedintele Traian Băsescu a mers, miercuri, la Guvern pentru a lua parte la şedinţa Executivului, în care se va definitiva proiectul Legii salarizării unice. La începutul şedinţei, şeful statului i-a anunţat pe miniştri că doreşte să le vorbească şi de situaţia de la Ministerul de Interne, remarcând că "băieţii care mai ieri făceau striptease aruncându-şi şepcile" îşi aruncă acum şi caracterul pe toate televiziunile. 

"Nu voi evita nici subiectul a ceea ce se întâmplă la Ministerul de Interne. Adică la băieţii care au început să facă striptease aruncându-şi şepcile, acum îşi aruncă caracterul pe toate televiziunile. Ne aşteptă şi la alte evoluţii", a spus Traian Băsescu.

Afirmaţia şefului statului vine în contextul în care secretarul de stat în Ministerul de Interne, Dan Fătuloiu, i-a propus ministrului Traian Igaş schimbarea din funcţie a şefului Poliţiei Neamţ, comisar-şef Aurelian Vasea Şoric, pentru management defectuos, în urma asasinatului produs duminică la Piatra Neamţ. Fătuloiu preciza totodată că ar putea fi demise şi alte persoane cu funcţii de conducere din IPJ Neamţ, dar şi din alte judeţe ale ţării.

Ulterior, Dan Fătuloiu a declarat marţi, pentru "Gândul", că i-a cerut ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, demiterea şefului Poliţiei Române, Petre Tobă.

Aurelian Şoric, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că eventuala sa eliberare din funcţie nu are nicio legătură cu cazul de la Piatra Neamţ, ci face parte dintr-un proiect al lui Fătuloiu de restructurare a Poliţiei, pe care speră că îl va duce la bun sfârşit.

Băsescu, despre "băieţii de la MAI"
   


×
Subiecte în articol: sedinta guvern MAI striptease
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close