Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, către primarul din Deveselu: "Te-a luat presa în tărbacă"

Băsescu, către primarul din Deveselu: "Te-a luat presa în tărbacă"

Băsescu, către primarul din Deveselu: "Te-a luat presa în tărbacă"
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Mai 2011   •   17:16

Primarul localităţii Deveselu, Gheorghe Beciu, a declarat că a fost sunat, miercuri, de către preşedintele Traian Băsescu, care i-a cerut să îi informeze pe localnici cu privire la scutul antirachetă.

Mai mult decât atât, şeful statului a glumit cu el, spunându-i că "l-a luat presa în tărbacă".

"Azi de dimineaţă m-a sunat domnul preşedinte. Am vorbit despre sistemul antirachetă şi mi-a spus, ceea ce vorbisem şi luni seară cu dumnealui, să informăm lumea şi să spunem că acest scut nu îi va afecta cu nimic. Nu va afecta nici populaţia şi nici activitatea pe care o desăşoară ei", a declarat edilul, pentru Mediafax.

Gheorghe Beciu a mai spus că şeful statului a glumit cu el, spunându-i: "Am văzut că te-a luat lumea în tărbacă. Adică presa".

Beciu mai spune că a glumit şi el cu şeful statului şi i-ar fi spus şi că, indiferent de culoarea politică a unuia sau altuia, este vorba "despre interesul naţional şi siguranţa naţională, nu de siguranţa locală".

În urma unor negocieri de luni de zile, baza militară de la Deveselu, judeţul Olt, a fost aleasă pentru instalarea componentelor scutului antirachetă din Europa de Est. Prin instalarea acestor echipamente, România va atinge un nivel maxim de securitate în privinţa ameninţărilor externe, pentru prima oară în istorie.   

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu Deveselu scut antiracheta
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close