Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, despre Bercea Mondial: Nu am făcut vreodată casă bună cu oameni implicaţi în ilegalităţi

Băsescu, despre Bercea Mondial: Nu am făcut vreodată casă bună cu oameni implicaţi în ilegalităţi

Băsescu, despre Bercea Mondial: Nu am făcut vreodată casă bună cu oameni implicaţi în ilegalităţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Feb 2011   •   20:35

În cadrul unei declaraţii de presă susţinută luni, preşedintele României a răspuns unei întrebări privind declaraţia lui Bercea Mondial, care a susţinut că va fi protejat în Justiţie datorită unor alianţe realizate cu persoane cu funcţie de conducere publică importante, care i-au botezat o nepoată.

Preşedintele a replicat că legea trebuie aplicată oricărui om, indiferent cine este sau cine i-a botezat copiii. Şeful statului a continuat spunând că faptul că fratele său i-a botezat un copil lui Bercea Mondial nu i-a folosit celui din urmă la nimic.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este recunoscut ca un membru al grupărilor interlope din judeţul Olt. El este arestat preventiv pentru tentativă la omor calificat şi este cercetat într-un alt dosar pentru infracţiuni economice.

Şeful statului, alături de soţia sa, a fost prezent în timpul campaniei electorale din 2009, la Festivalul romilor de la Costeşti, unde s-au întâlnit şi cu Bercea Mondial.

Traian Băsescu a infirmat, în cadrul aceleiaşi declaraţii de presă, şi acuzaţiile conform cărora el şi fratele său ar avea legătură cu ceea ce s-a întâmplat în vama Constanţa, specificând că nici el, nici fratele său nu au avut niciodată relaţii de prietenie cu oameni implicaţi în ilegalităţi.

 

×
Subiecte în articol: mircea basescu Bercea Mondial declaraţie
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close