Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, despre criza din Algeria: "Condoleanţe pentru cei care şi-au pierdut viaţa în această nenorocire"

Băsescu, despre criza din Algeria: "Condoleanţe pentru cei care şi-au pierdut viaţa în această nenorocire"

Băsescu, despre criza din Algeria: "Condoleanţe pentru cei care şi-au pierdut viaţa în această nenorocire"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    23 Ian 2013   •   19:55

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, miercuri, la Palatul Cotroceni, condoleanţe pentru cei doi români care şi-au pierdut viaţa în Algeria, menţionând că aceştia sunt singurii care au fost luaţi ostatici şi a spus că îi felicită pe ceilalţi trei români care au avut tăria să reziste fără a fi capturaţi.
   
"Transmit condoleanţe celor care şi i-au pierdut pe cei dragi. Au murit doi români acolo, singurii doi români care au fost luaţi ostatici de terorişti au murit. Îi felicit pe ceilalţi trei care doi au sărit gardul, altul a stat ascuns în zona de atac a teroriştilor sub paturi până când focarul terorist a fost lichidat. Au fost oameni tari. N-au fost capturaţi, dar au avut tăria unul să se ascundă, alţi doi să părăsească zona fără a fi ostatici şi ei şi îi admir pentru tăria lor", a spus Băsescu.
   
"Îi felicit pe cei care au avut tăria să reziste fără să fie capturaţi de terorişti. Şi încă o dată condoleanţe pentru cei care şi-au pierdut viaţa în această nenorocire", a continuat preşedintele Băsescu.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close