Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, despre învăţătoarea aflată în greva foamei: Regret, mi-aş dori să fie un participant la găsirea soluţiei

Băsescu, despre învăţătoarea aflată în greva foamei: Regret, mi-aş dori să fie un participant la găsirea soluţiei

Băsescu, despre învăţătoarea aflată în greva foamei: Regret, mi-aş dori să fie un participant la găsirea soluţiei
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Oct 2010   •   19:43

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit, luni, despre învăţătoarea din Caracal care se află de peste două luni în greva foamei, după ce, vineri, a refuzat să comenteze acest caz. Şeful statului susţine că regretă faptul că un dascăl se află în această ipostază şi că şi-ar dori ca aceasta să fie "un participant la găsirea soluţiei".

"Sigur că nu-mi pare bine deloc, dimpotrivă. Cred însă că nu aşa se pot rezolva problemele generale de care domnia sa vorbeşte atunci când îşi motivează greva foamei. Eu regret faptul că un dascăl este în greva foamei, mi-aş dori mult să fie un participant la găsirea soluţiei decât un învăţător în greva foamei", a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului a ţinut să facă o precizare şi cu privire la funcţia Cristianei Anghel.

"Cred că se crează o confuzie, din câte ştiu doamna este învăţătoare, eu am mai primit această întrebare legată de o profesoară care am aflat pe urmă că în acea zi a intra în greva foamei", a mai spus preeşdintele.

Cristiana Anghel a intrat în greva foamei pe 25 august, nemulţumită de diminuările salariale din sistemul bugetar. În greva foamei se află şi o profesoară de la Colegiul Tehnic "Mihai Băcescu" din Fălticeni, care a recurs la această formă de protest vinerea trecută.

Băsescu, despre învăţătoarea aflată în greva foamei


×
Subiecte în articol: invatatoare greva foamei cristiana anghel
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close