Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Emil Boc avea informaţii despre Apostu de peste şase luni

Băsescu: Emil Boc avea informaţii despre Apostu de peste şase luni

Băsescu: Emil Boc avea informaţii despre Apostu de peste şase luni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    14 Noi 2011   •   23:00

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la postul public de televiziune, că existau informaţii despre cazul Apostu de şase luni, informaţii pe care le ştia inclusiv premierul.

Preşedintele a explicat că există informaţii şi despre alte cazuri din alte judeţe, din mai multe partide, nu doar de la Cluj, din fieful PDL.

"Nu numai legat de Cluj sunt informaţii. Sunt informaţii şi despre alte judeţe. Asta nu înseamnă că cineva se duce şi spune <>. Nu ai dreptul să faci aşa ceva. Tu, ca şef de stat, eşti informat cu privire la actele de corupţie. Mai ales că este unul din obiectivele majore, culegerea de informaţii legate de corupţie, şi pentru SRI şi pentru Doi şi-un sfert şi pentru toate instituţiile statului", a declarat Băsescu.

Preşedintele României a recunoscut că acest caz de corupţie aduce prejudicii imaginii şefului Guvernului, dar nu numai premierul este afectat de situaţia de la Cluj.

Traian Băsescu a avertizat că există informaţii despre mai multe cazuri de corupţie şi toţi cei care sunt vinovaţi vor fi traşi la răspundere.

"Este vorba, în mod deosebit, de administraţia locală, unde de multe ori li se pare că dacă au un contract trebuie să aibă şi ei partea lor din acel contract", a punctat şeful statului.

×
Subiecte în articol: Emil Boc Cluj primar
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close