Antena 3 CNN Actualitate Băsescu îl ia peste picior pe Gigi Becali: "Când o facem de oaie, ne-ar veni să ne călugărim". Ce spune preşedintele despre Mitică Dragomir

Băsescu îl ia peste picior pe Gigi Becali: "Când o facem de oaie, ne-ar veni să ne călugărim". Ce spune preşedintele despre Mitică Dragomir

Băsescu îl ia peste picior pe Gigi Becali: "Când o facem de oaie, ne-ar veni să ne călugărim". Ce spune preşedintele despre Mitică Dragomir
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Iul 2013   •   16:50

Preşedintele Traian Băsescu a comentat, duminică, intenţia patronului Stelei, Gigi Becali, de a se înscrie, din închisoare, la Facultatea de Teologie, afirmând: "Când o facem de oaie, ne-ar veni să ne călugărim".

Băsescu a participat la întregistrările emisiunii Pro Motor, unde a fost întrebat şi despre LPF, Dumitru Dragomir, FRF şi Mircea Sandu, informează Mediafax.
 
Întrebat despre Dumitru Dragomir, Băsescu a răspuns, râzând: "Are impresia că nu e batrân? Îl punem în formol, nea Mitică şi liderii sindicali în ţara asta, care sunt veşnici".

Preşedintele a afirmat că la FRF lucrurile stau altfel şi că a vorbit cu Mircea Sandu, care în 2014 este gata să susţină o altă generaţie. El a menţionat că îl vede la FRF atât pe Gică Popescu, cât şi pe Anghel Iordănescu.

Traian Băsescu s-a suit la volanul noului Logan MCV, într-un test drive pentru "Pro Motor", el afirmând că apreciează automobilul şi că raportul calitate-preţ este optim pentru această clasă.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Dumitru Dragomir
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close