Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: ''Kovesi nu mai trebuia să-și ia al doilea mandat la DNA''

Băsescu: ''Kovesi nu mai trebuia să-și ia al doilea mandat la DNA''

Băsescu: ''Kovesi nu mai trebuia să-și ia al doilea mandat la DNA''
Sursa foto: foto: Agerpres
16 Ian 2017   •   10:10

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit într-o emisiune TV despre Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, precizand ca acestia formeaza un ”tandem nepotrivit”.

”Sunt doi oameni pe care, recunosc, eu i-am promovat pentru ca am vrut sa aduc oameni noi, sa am certitudinea ca nu sunt alterati de vechiul sistem. Codruta Kovesi si Coldea sunt doi oameni care nu au inteles ca astfel de functii au o limita. Dupa mine, Codruta nu mai trebuia sa-si ia al doilea mandat la DNA dupa ce a fost de doua ori procuror general, o data procuror sef DNA. Iti ajunge femeie, du-te cu Dumnezeu! Dar s-au indragostit de putere atat de mult...

Iar Coldea, lui nu i-a dat Dumnezeu o ocazie ca la mine, cand a fugit Omar Hayssam si am putut sa-i schimb pe toti, si se alege cu o compromitere. Deci boala asta a puterii ii costa. In plus, au facut si multe prostii in 2015 si 2016. Au fortat nota, au vrut spectacol, dosare subtiri si spaima in procurori si in judecatori sa fie condamnati oameni impotriva carora nu s-au gasit probe concludente. Sunt responsabili de ce li se intampla, cu abuzurile pe care le-au facut in 2015 si 2016. Imi spun o parere”, a declarat Basescu.

 

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi Florian Coldea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close