Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, mesaj cu subînțeles pentru foştii PDL-işti care au plecat la PNL

Traian Băsescu, mesaj cu subînțeles pentru foştii PDL-işti care au plecat la PNL

Traian Băsescu, mesaj cu subînțeles pentru foştii PDL-işti care au plecat la PNL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Mai 2016   •   18:34

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat vineri, la Timişoara, că îi regretă pe toţi foştii PDL-işti care au plecat la PNL, cu excepţia celor arestaţi.

'Îi regret pe toţi, în afară de cei arestaţi, pentru că sunt convins că puteam reconstrui partidul. E foarte greu acum. În partid (PMP, n.r.), marea majoritate a membrilor care nu au făcut politică până acum, dar şi cei care au făcut, sunt în general băsişti. Cei care s-au dus, s-au dus aşa, într-o noapte. (...). Nu i-a trimis nimeni, i-a luat Blaga sub aripa lui şi Falcă', a declarat Traian Băsescu, răspunzând unei întrebări, scrie Agerpres.

Fostul şef al statului, care a participat la o întâlnire cu membrii filialei PMP Timiş, a reiterat că cetăţenii aşteaptă partide noi şi politicieni noi, în timp ce marile partide, PSD şi PNL, şi-au epuizat capacitatea de a mai fi credibile şi de a da ţării noi obiective.

Băsescu a mai afirmat că, personal, nu mai are nicio aşteptare în plan politic, întrucât românii i-au oferit la maximum tot ceea ce putea să-şi dorească, iar acum vrea să îi răsplătească pe aceştia cu un partid care să fie 'pentru oameni şi nu pentru partid'.

×
Subiecte în articol: pdl PNL
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close