Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Nu trebuie să mai avem nici un...cum îl cheamă pe ăsta.. pe cumătru...Bercea Mondialu

Băsescu: Nu trebuie să mai avem nici un...cum îl cheamă pe ăsta.. pe cumătru...Bercea Mondialu

Băsescu: Nu trebuie să mai avem nici un...cum îl cheamă pe ăsta.. pe cumătru...Bercea Mondialu
07 Mar 2011   •   13:55
Preşedintele Traian Băsescu a amintit chiar la bilanţul Ministerului Public despre legătura dintre fratele său, Mircea Băsescu şi Bercea Mondial. Traian Băsescu l-a numit pe Bercea "cumătrul" şi a cerut ca instituţiile statului să aibă drept obiectiv dispariţia clanurilor conduse de oameni cu influenţă, precum 'Bercea Mondial', în 2-3 ani. 

"Este un obiectiv pe care trebuie să-l preluăm noi toţi, toate instituţiile statului: În doi - trei ani să nu mai avem nici un ... cum il cheamă pe ăsta cu frate-miu ... pe cumătru ... Bercea Mondialu ... aşa”, a spus preşedintele Băsescu.

Bătălia împotriva corupţiei şi combaterea evaziunii fiscale, a adăugat preşedintele, trebuie să fie pricipalele obiective ale statului român în 2011. Bătălia cu evaziunea trebuie să continue tot mai apăsat, fără menajamente. Nimic nu slăbeşte mai mult un stat decât diminuarea resurselor financiare la care are dreptul pentru a putea plăti pensii, salarii şi funcţionarea instituţiilor”.

Traian Băsescu a fost prezent luni la şedinţa de bilanţ a Ministerului Public pentru anul 2010. La bilanţul Ministerului Public au mai fost  prezenţi ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, reprezentanţi ai Consiliului Superior al Magistraturii şi şefi ai parchetelor.
 


 

×
Subiecte în articol: Bercea Mondial coruptie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close