Antena 3 CNN Actualitate Băsescu o AMENINŢĂ pe Gabriela Firea: "S-ar putea să nu-şi mai găsească SOŢUL într-o zi acasă, dacă nu e atentă"

Băsescu o AMENINŢĂ pe Gabriela Firea: "S-ar putea să nu-şi mai găsească SOŢUL într-o zi acasă, dacă nu e atentă"

Băsescu o AMENINŢĂ pe Gabriela Firea: "S-ar putea să nu-şi mai găsească SOŢUL într-o zi acasă, dacă nu e atentă"
de O.P.    |    14 Apr 2014   •   05:32

Traian Băsescu o ameninţă pe senatoarea PSD, Gabriela Firea, că s-ar putea să nu-şi mai găsească soţul acasă dacă nu stă în banca ei. Avertizarea preşedintelui vine la câteva zile după ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, a declarat că tranzacţia prin care fiica preşedintelui a pus mâna pe moşia din Călăraşi ar fi nulă.

Totul din cauză că firma care a vândut era declarată inactivă fiscal.

Traian Băsescu i-a recomandat Gabrielei Firea să fie preocupată de ce se întâmplă citez "pe moşia soţului", adică primarul oraşului Voluntari, pentru că are informaţii că acolo se întâmplă lucruri rele.

"Nu te poti lua dupa o doamna a cărei instruire este rezultata din citit de pe prompter vreo 10 ani, trebuie sa stii putin drept. Doamna cunoscatoare, doamna casatorita cu tot cu un comandant, cu primarul de la voluntari. Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa de ce se intampla pe mosia sotului, ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa daca nu e atenta, inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele", a declarat Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: amenintari

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close