Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, pentru românii din Turcia: Realitatea din România nu este cea prezentată de presă

Băsescu, pentru românii din Turcia: Realitatea din România nu este cea prezentată de presă

Băsescu, pentru românii din Turcia: Realitatea din România nu este cea prezentată de presă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    12 Dec 2011   •   19:27

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, în faţa reprezentanţilor comunităţilor româneşti din Turcia, că realitatea din România este diferită de ceea ce prezintă mass media româneşti, afirmând că la televiziuni nu se poate vedea decât dezastrul prăvălindu-se peste români, scrie Mediafax.

"Dacă vă uitaţi la televiziunile noastre veţi vedea dezastrul prăvălindu-se peste noi şi pesimismul care ne îngroapă. Nu stăm mai rău decât alţii, aş spune dimpotrivă", a declarat preşedintele României.

Traian Băsescu a argumentat că în România, spre deosebire de alte ţări, deficitul bugetar şi şomajul sunt la cote scăzute, iar creşterea economică este mai pronunţată.

"Am luat măsuri grele, rele, pentru populaţie în 2010 dar asta ne-a ajutat să nu fim într-o situaţie mult mai grea. Vă spun aceste lucruri ca să încerc să scot unicitatea pe care o prezintă mass-media românească - România este ţara necazurilor, ţara în care cetăţenii sunt deprimaţi, iar eu vă spun că n-avem de ce să fim deprimaţi, putem fi optimişti legat de ce urmează, ce se întâmplă la noi acasă", a continuat Traian Băescu.

×
Subiecte în articol: manipulare România televiziuni
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close