Antena 3 CNN Actualitate Băsescu pledează pentru Udrea: Un politician la modă şi serios. "S-a văzut foarte clar că este copilul de suflet". Vezi cine spune asta

Băsescu pledează pentru Udrea: Un politician la modă şi serios. "S-a văzut foarte clar că este copilul de suflet". Vezi cine spune asta

Băsescu pledează pentru Udrea: Un politician la modă şi serios. "S-a văzut foarte clar că este copilul de suflet". Vezi cine spune asta
de S.T.    |    18 Iun 2013   •   19:19

Preşedintele Traian Băsescu pledează din nou pentru Elena Udrea.

El a apreciat, marţi, vorbind despre rolul femeilor în politică, că Elena Udrea este "un pariu câştigat", spunând totodată că aceasta este "un politician la modă şi serios", în timp ce despre Sulfina Barbu şi Anca Boagiu a spus că sunt politicieni serioşi.

Băsescu a apreciat că "femeile umanizează politica pe de o parte", iar pe de altă parte "sunt mult mai cinstite şi mai loiale decât bărbaţii în politică".
   
Preşedintele a făcut această declaraţie la o dezbatere cu femei de afaceri.

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism Maria Grapini a comentat marţi seară, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", laudele aduse fostului ministru al Turismului.

"S-a văzut foarte clar că este copilul de suflet. E crescută ca politician de domnul Traian Băsescu şi  este clar că atât cât va trăi va fi persoana numărul 1 pe care o va susţine. Asta este părerea mea", a spus ministrul delegat pentru IMM-uri.

"Problema nu este că susţine femeile în politică sau că o susţine pe doamna Elena Udrea, problema e ceea ce susţine(...). Trebuie să vezi ce rezultate a avut de-a lungul timpului o persoană pe care vrei să o propui tu în calitate de preşedinte", a adăugat Maria Grapini.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close