Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Poate primarul sectorului 6 şi soţia sa vor reuşi să reia lucrările la metroul din Drumul Taberei

Băsescu: Poate primarul sectorului 6 şi soţia sa vor reuşi să reia lucrările la metroul din Drumul Taberei

Băsescu: Poate primarul sectorului 6 şi soţia sa vor reuşi să reia lucrările la metroul din Drumul Taberei
de M.T.    |    26 Aug 2013   •   19:40

Poate primarul sectorului 6 şi soţia sa, noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, vor reuşi să reia lucrările la metroul din Drumul Taberei, care a devenit „o calamitate pentru cetăţeni”, a declarat, luni, preşedintele Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

„Nu vreau să înţelegeţi că am vreo slăbiciune pentru o lucrare sau alta din cele pe care le-am menţionat, dar metroul în Drumul Taberei a devenit o calamitate pentru cetăţeni”, a spus Băsescu.

„Poate, în cooperarea dintre primarul sectorului 6 şi soţia dânsului, ministrul Transporturilor, vor reuşi să reia lucrările la metrou”, a adăugat preşedintele.

Traian Băsescu s-a referit şi la lucrările de la Autrostrada Transilvania, considerând că în acastă privinţă „s-a procedat ca la tronsonul Nădlac-Arad: fără cap”.

„S-a anulat contractul fără să se pună ceva în loc. Din acest motiv, sunt zone care se degradează. Eu le-am văzut. Guvernul plânge după bani, dar îngroapă bani pe Autostrada Transilvania. Nu sunt banii celor care au luat deciziile”, a spus Băsescu.

La ceremonia de învestire în funcţie a noului ministru al Transporturilor, preşedintele Traian Băsescu a declarat că Ramona Mănescu trebuie să se concentreze pe „patru lucruri: privatizarea CFR Marfă, absorbţia fondurilor europene, tronsonul Nădlac-Arad, pentru că restul tronsoanelor de la Sibiu sunt în execuţie, şi metroul bucureştean”.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close