Antena 3 Actualitate Băsescu: Ponta este un procuror ratat. Nu am auzit de vreun dosar important al lui

Băsescu: Ponta este un procuror ratat. Nu am auzit de vreun dosar important al lui

15 Apr 2014   •   18:37
Băsescu: Ponta este un procuror ratat. Nu am auzit de vreun dosar important al lui

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta este un procuror "ratat", menţionând că nu a auzit de vreun dosar important al acestuia. 

"O altă inovaţie a lui Ponta este legată de spălare de bani, după mintea lui de procuror ratat, că nu a făcut nicio ispravă ca procuror, doar o mai  fi ascuns vreo reclamaţie, pe ici pe colo, că nu am auzit de vreun dosar important făcut de procurorul Victor Viorel Ponta la Parchetul General. Singurul element de care îmi aduc aminte legat de procurorul Ponta a fost declaraţia mamei procurorului Panait, că Ponta a fost ultimul care l-a văzut în viaţă, în rest, nu îmi aduc aminte de nimic remarcabil legat de Ponta", a spus Băsescu.   

"Afirmaţia de spălare de bani, cum poate crede un om şi cu câteva clase, că se poate face spălare de bani cu credit luat de la bancă. Nu s-a umblat cu banii în sacoşe, nu s-a făcut decat o tranzacţie legală", a mai spus Băsescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close