Antena 3 Actualitate Băsescu promite să demisioneze. Preşedinţia refuză să comenteze. Vezi declaraţiile lui Victor Ponta

Băsescu promite să demisioneze. Preşedinţia refuză să comenteze. Vezi declaraţiile lui Victor Ponta

de L.D.    |    02 Iul 2012   •   19:11
Băsescu promite să demisioneze. Preşedinţia refuză să comenteze. Vezi declaraţiile lui Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Antena3
UPDATE 19:53 - Premierul Ponta a spus miniştrilor că a primit din nou din partea preşedintelui Traian Băsescu scrisoarea prin care şeful statului promite că va demisiona dacă va fi modificată Constituţia, şeful Guvernului spunând că dezvăluie acest lucru pentru a opri "isteria naţională" creată pe această temă.


Este vorba despre aceeaşi scrisoare pe care Victor Ponta a rupt-o în faţa participanţilor la congresul PNL, PSD şi PC din data de 7 aprilie.

În această seară, Traian Băsescu i-a înmânat premieruli Ponta o mapă roşie, în care s-ar fi aflat o posibilă demisie.

Preşedintele Traian Băsescu i-a înmânat lui Victor Ponta un dosar roşu, la finalul ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură de către noul ministru al Educaţiei, şeful statului şi premierul purtând apoi o scurtă discuţie.
   
La finalul ceremoniei, preşedintele Băsescu i-a salutat pe preşedinţii Camerelor Parlamentului, Vasile Blaga şi Roberta Anastase, apoi s-a oprit lângă premierul Victor Ponta. Băsescu a primit un dosar roşu de la şefa de protocol de la Cotroceni.
   
Preşedintele a fluturat dosarul de câteva ori, iar apoi i l-a înmânat premierului.
   
Băsescu şi Ponta au avut apoi şi un schimb de replici de aproximativ 30 de secunde.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close