x close

Băsescu şi-a trimis un consilier să discute cu pensionarii. Şeful statului va vorbi cu ei în altă zi

12 Mai 2010   •   13:41
Băsescu şi-a trimis un consilier să discute cu pensionarii. Şeful statului va vorbi cu ei în altă zi

Protestele pensionarilor din faţa Palatului Cotroceni au continuat câteva ore de la izbucnirea lor. Reprezentanţii pensionarilor au fost la discuţii cu unul dintre consilierii preşedintelui, însă nu au rezolvat mare lucru.

Protestatarii vor să poarte o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu. Şeful statului a anunţat, însă, că nu se va întâlni astăzi cu ei, ci în următoarele zile.

Motivul pentru care şeful statului refuză să se întâlnească cu reprezentanţii pensionarilor nu este deocamdată cunoscut. Potrivit programului afişat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, Traian Băsescu avea programată pentru astăzi o singură întâlnire, de la ora 11:00.

Şeful statului urma să se vadă la Palatul Parlamentului cu reprezentanţii Guvernului, partidelor şi grupurilor politice parlamentare, grupului parlamentar al minorităţilor naţionale şi cu reprezentanţii organizaţiilor sindicale şi patronale reprezentative la nivel naţional.

Pensionarii au ieşit în stradă în semn de protest faţă de măsura privind reducerea pensiilor cu 15%. Aceştia cer demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil boc, pe care îi acuză de situaţia în care se află în prezent România.


Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Traian Basescu discutie cotroceni pensionari protest
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati