Antena 3 CNN Actualitate Băsescu spune că "strada" NU mai sperie pe nimeni: "S-au speriat când erau 20.000-30.000"

Băsescu spune că "strada" NU mai sperie pe nimeni: "S-au speriat când erau 20.000-30.000"

Băsescu spune că "strada" NU mai sperie pe nimeni: "S-au speriat când erau 20.000-30.000"
09 Noi 2015   •   00:07

Traian Basescu sustine ca protestatarii din Piata Universitatii au avut revendicari de bun simt, insa considera ca unii dintre ei nu stiu ce vor, avand in vedere ca au cerut schimbarea totala a sistemului, potrivit ziare.com.

"Marea majoritate sunt clasa medie, or acestui segment merita sa i te adresezi oricat i-ai supara pe unii si pe altii. Nu am auzit 'sa creasca salariile!' sau 'sa creasca ajutoarele sociale!'. Am auzit lucruri de bun simt. A fost poate cea mai reprezentativa miscare pana in ultimele doua zile a clasei de mijloc si a celor cu pregatire superioara care nu au nevoie de stat: ingineri, arhitecti, oameni de afaceri.

Parlamentul si cele doua mari partide sunt intre doua sulite: DNA si strada, mesajul luat din strada. Eu le-as spune maine: 'luati Parlamentul, luati Guvernul!'", a declarat Traian Basescu, invitat intr-o emisiune la B1 TV.

Fostul lider de la Palatul Cotroceni a adaugat ca acum nu mai este nimeni ingrijorat de numarul protestatarilor din Piata Universitatii.

"Nu se sperie nimeni de ce e astazi in strada. S-au speriat in primele seri cand erau 20-30.000 de oameni", a mentionat fostul sef de stat.


×
Subiecte în articol: Proteste în România
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close