Antena 3 CNN Actualitate Bătaie ca-n filme, înregistrată de camerele de supraveghere ale unui local din Ilfov (VIDEO)

Bătaie ca-n filme, înregistrată de camerele de supraveghere ale unui local din Ilfov (VIDEO)

Bătaie ca-n filme, înregistrată de camerele de supraveghere ale unui local din Ilfov (VIDEO)
12 Mar 2010   •   20:50

Mai mulţi oameni l-au bătut cu bestialitate pe un bărbat şi au fugit înainte să vină poliţiştii. Totul s-a întâmplat într-un local din Ilfov şi a fost înregistrat de camerele de supraveghere, însă agenţii n-au ştiut cum să ia imaginile. Ca să se spele pe mâni în faţa sefilor, ageţii au spus că filmuleţul cu bătaia nu există. A reuşit să le ia fratele victimei.

Scandalul a avut loc acum o săptămână la Jilava şi poate nici nu s-ar fi auzit de el dacă fratele victimei nu ar fi pus mâna pe imaginile bătăii. Imagini pe care poliţia nu a fost în stare să le găsească.

Mai multe persoane au dat năvală într-o sală de jocuri şi au tăbărît pe un bărbat. Localul era aproape plin, dar nimeni nu a avut curaj să schiţeze un gest de ajutor. Pe imagini se vede cum unul dintre agresori îi culcă la pâmânt pe cei care jucau la ruletă şi îi ameninţă cu un cuţit.

Lupta a continuat într-o altă încăpere. Victima e lovită cu bâte şi cu un topor. În încăierare e prins un al doilea bărbat. Îl lovesc cu bestialitate şi îl abandonează şiroind sânge. Clienţii sălii de jocuri aşteaptă momentul potrivit şi o şterg rând pe rând pe geam.

Totul se termină în mai puţin de 10 minute. Bătăuşii se urcă în maşini şi pleacă înainte să ajungă poliţiştii. Agenţilor nu le rămâne decât să ia declaraţii şi să vadă imaginile de pe camerele de supraveghere. Numai că nu le-au găsit.

?Poliţia a fost acolo împreuna cu administratorul casinoului, au verificat sistemul de supraveghere şi au constatat că imaginile nu există?, a declarat fratele victimei, Bogdănel Maria. Convins că ancheta se va încheia ca multe altele, fără niciun rezultat, fratele victimei a scotocit după imagini.



Victima spune că liderul atacatorilor ar fi Constantin Dumitru, zis Feghi. Un om temut în comuna Întîi Decembrie din Ilfov şi un client mai vechi al poliţiei. Agresorii, dacă vor fi identificaţi, riscă să fie acuzaţi de vătămare corporală şi de tentativă de omor.

Observator

×
Subiecte în articol: bătaie camere supraveghere
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close