Antena 3 CNN Actualitate Bătaie între clanuri, cu răngi, topoare și bâte, chiar în mijlocul unei străzi din Lugoj, surprinsă pe camere

Bătaie între clanuri, cu răngi, topoare și bâte, chiar în mijlocul unei străzi din Lugoj, surprinsă pe camere

Bătaie cu topoare şi bâte între două clanuri de interlopi din oraşul Lugoj! Bătăuşii s-au înfruntat chiar în stradă, iar un bărbat rănit cu toporul a ajuns la spital!

Bătaie între clanuri, cu răngi, topoare și bâte, chiar în mijlocul unei străzi din Lugoj, surprinsă pe camere
Sursa foto: lugojinfo.ro
de Mia Lungu    |    Andreea Borboros    |    11 Feb 2022   •   09:29

Scene desprinse parcă din filmele de groază pe o stradă din Lugoj. Două clanuri de rromi s-au batit cu bate și topoare în plină stradă sub privirile înspăimântate ale martorilor, portivit lugojinfo.ro.

Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Totul s-a întâmplat în cartierul Micro I, unde cele două tabere s-au întâlnit întâmplător. Lugojenii care locuiesc în zona au rămas șocați de violențe și au fugit să se adăpostească când au văzut că tinerii se bat iar în altercație sunt folosite bate și topoare.

Până la sosirea echipelor de la poliție și jandarmerie, mai mulți tineri implicați în conflict au reușit să fugă. Un bărbat lovit cu un topor a fost transportat la spitalul din Lugoj.

Zeci de polițiști și jandarmi au blocat Lugojul, după aceste scene dramatice, în căutarea celor implicați în altercație. De asemenea, indivizii au fost dați în consemn la frontieră pentru a nu putea părăși țară.

În noaptea de joi spre vineri, șase tineri care au participat la confruntare au fost gășiți și duși la sediul poliției din Lugoj pentru audieri.

Polițiștii vor să afle de la ce a pornit scandalul și i-au reținut pe tineri pentru mai multe acuzații.

Lugojenii sunt cercetați pentru tulburarea linistiii și ordinii publice si loviri sau alte violente. Magistrații vor stabili vineri dacă se impune arestarea celor șase.

 

×
Subiecte în articol: bătaie clanuri Lugoj topoare răngi
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close