Antena 3 CNN Actualitate Bătaie cu bâte şi cuţite, în urma unui accident rutier (VIDEO)

Bătaie cu bâte şi cuţite, în urma unui accident rutier (VIDEO)

Bătaie cu bâte şi cuţite, în urma unui accident rutier (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Oct 2010   •   14:01

Tot în urma unui accident a fost scandal mare şi într-un cartier din Târgovişte. După ce şi-au tamponat maşinile în urmă cu câteva zile, doi şoferi s-au întâlnit duminică noapte pentru a se înţelege cine repară maşinile. Întâlnirea s-a transformat însă rapid într-o bătaie generală, cu bâte şi cuţite, în urma căreia o femeie, soţia unuia dintre şoferi, a ajuns la spital.

Scandalul a avut loc în faţa blocului unde locuiau cei doi, împreună cu fratele soţului ei şi cu părinţii acestuia. În bătaia care a urmat, soţia unuia dintre bărbaţi a fost lovită cu o bâtă în cap.

Bărbatul acuzat că a pornit scandalul are însă altă variantă. El spune că de când s-a întâmplat accidentul, a primit în fiecare zi telefoane prin care i se cereau direct 5.000 de euro. Duminică seară a mers să le mai ofere o dată asigurarea, dar a fost agresat.

Scandalul a pornit după ce, timp de trei zile, cumnatul femeii a încercat să ajungă la o înţelegere cu un bărbat cu care s-a tamponat în trafic.

Bărbatul şi fratele său spun că şoferul neatent a refuzat să le dea asigurarea, dar a acceptat să cumpere maşina avariată.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Targoviste accident rutier bătaie cutit
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close