Antena 3 CNN Actualitate Bătaie cu răngi în spitalul de urgenţă din Târgovişte

Bătaie cu răngi în spitalul de urgenţă din Târgovişte

Bătaie cu răngi în spitalul de urgenţă din Târgovişte
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Iun 2012   •   10:34

Bătaie cu răngi în spitalul de urgenţă din Târgovişte.

Carmen Marcu, directorul medical al Spitalului din Târgovişte, a declarat pentru Antena 3, că, în urma unei altercaţii care avusese loc într-o discotecă, în jurul dimineţii s-a prezentat un pacient cu plăgi tăiate. "La două ore după acest incident, au apărut rudele acestora şi au agresat atât pacientul dar şi personalul din UPU".

"Una dintre infirmiere a fost luată ca ostatic, în sensul că a fost pusă în faţa agresorilor. Din fericire, nu a fost lovită, dar se află în stare de şoc."

"Lucrul acesta se întâmplă în toate unităţile de primiri urgenţe. Nu este personal de pază înarmat, un simplu portar la intrare nu poate interveni în astfel de situaţii", a declarat Marcu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dâmboviţa, Mihaela Savu, a declarat că trei tineri din Târgovişte, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, au mers la discoteca din Dragodana. Acolo, unul dintre tineri, în vârstă de 25 de ani, l-a lovit cu o sticlă în cap pe un adolescent de 17 ani din Găeşti.
   
Potrivit Poliţiei, adolescentul a mers la Spitalul din Găeşti pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. În schimb, mai mulţi prieteni de-ai săi au venit la Târgovişte să îl caute pe cel care l-a bătut, pentru a se răzbuna. Agresorul se afla la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte, pentru că prezenta o tăietură la braţ.

Persoanele dornice de răzbunare nu l-au găsit, dar au spart cu o rangă două geamuri de la spital şi luneta autoturismului cu care tânărul venise la unitatea sanitară.
   
''Poliţiştii nu au mai găsit la faţa locului persoanele din Găeşti, însă au fost duşi la audieri tinerii din Târgovişte. Cei din Găeşti sunt căutaţi, dar avem date despre aceştia. Rămâne să se stabilească implicarea fiecăruia în conflict şi să luăm măsurile legale'', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Mihaela Savu.

×
Subiecte în articol: bătaie urgenta Targoviste scandal altercatie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close