Antena 3 CNN Actualitate Anchetă în Gorj, după ce doi elevi s-au bătut pe holul unui liceu. Imaginile au ajuns pe internet

Anchetă în Gorj, după ce doi elevi s-au bătut pe holul unui liceu. Imaginile au ajuns pe internet

Anchetă în Gorj, după ce doi elevi s-au bătut pe holul unui liceu. Imaginile au ajuns pe internet
13 Apr 2016   •   16:45

Conducerea Colegiului Naţional Ecaterina Teodoroiu (CNET) din Târgu-Jiu a deschis, miercuri, o anchetă internă în cazul a doi elevi care s-au bătut în incinta unităţii de învăţământ, cei doi fiind filmaţi de alţi colegi care au asistat la incident, a declarat directorul instituţiei, Gheorghe Nichifor. 

Potrivit sursei citate, în paralel cu ancheta internă dispusă, reprezentanţii liceului vor informa şi organele de poliţie. 

"Este o anchetă în curs de derulare, se va respecta regulamentul de ordine interioară, se va convoca Consiliul profesorilor clasei, vom vedea pe parcursul zilelor următoare ce se hotărăşte, iar în paralel, informăm organele de poliţie. Am văzut şi eu filmuleţul, atât avem deocamdată, am chemat părinţii, ştiu despre situaţie, sunt foarte supăraţi", a spus Gheorghe Nichifor. 

El a menţionat că, deşi există camere de supraveghere în unitate, zona în care cei doi elevi s-au bătut nu este monitorizată. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gorj ancheta bătaie elevi
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close