Antena 3 CNN Actualitate Bătaie în toată regula între doi medici cardiologi din Argeș! Totul s-a aprins de la o țigară și a fost chemată Poliția

Bătaie în toată regula între doi medici cardiologi din Argeș! Totul s-a aprins de la o țigară și a fost chemată Poliția

Doi medici de la Spitalul Municipal din Câmpulung s-au luat la bătaie și a fost nevoie de intervenția polițiștilor, din cauza unei dispute legate de o țigară aprinsă în cabinet.

Bătaie în toată regula între doi medici cardiologi din Argeș! Totul s-a aprins de la o țigară și a fost chemată Poliția
Sursa foto: Foto: Pixabay
04 Feb 2020   •   11:28

Scandalul a pornit între doi medici cardiologi, zilele trecute, însă totul a ieșit abia acum la iveală, scrie realitateadeargeș.net.

Totul a început atunci când medicul specialist în cardiologie, dr. Andrei Branişte, unul dintre noii veniţi în echipa medicală a Spitalului Municipal Câmpulung ar fi sărit la doctorul Eduard Belu, medic primar în cardiologie, pentru simplul motiv că acesta îşi aprinsese o ţigară în cabinetul medicilor din Secţia de Cardiologie. În timpul scandalului unul dintre medici a fost lovit de colegul său cu palma în cap. 

Cearta a fost atât de puternică încât a fost răsturnată şi masa din cabinet, iar medicul agresat a sunat la 112.

„Am fost sesizaţi să intervenim la o stare conflictuală. Când au ajuns polițiști, starea conflictuală se stinsese.  A fost înregistrat dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Cel care acuză că a fost lovit nu a formulat plângere prealabilă şi nu a depus certificat medico-legal până în acest moment”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

După scandal medicul acuzat de agresiune şi-a dat demisia.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close