Antena 3 CNN Actualitate Interlopii fac legea în Teleorman. Un patron de frizerie, bătut că a refuzat să-l tundă pe fiul unui lider de clan local

Interlopii fac legea în Teleorman. Un patron de frizerie, bătut că a refuzat să-l tundă pe fiul unui lider de clan local

Un tânăr din Roşiori de Vede a fost bătut în faţa propriului salon de frizerie, pentru că a refuzat să-l tundă pe fiul liderului clanului Buse, grupare cunoscută pentru violenţa cu care îşi rezolvă disputele. Deşi imaginile bătăii au fost surprinse cu o cameră de supraveghere, poliţiştii încă nu au făcut încadrarea faptei.

Interlopii fac legea în Teleorman. Un patron de frizerie, bătut că a refuzat să-l tundă pe fiul unui lider de clan local
Sursa foto: Gandul.ro
de Georgiana Adam    |    12 Ian 2021   •   22:30

Agresiunea a avut loc în preajma sărbătorilor de iarnă. Fiul unui interlop local şi un prieten s-au programat la tuns dar nu au respectat ora. Au venit când frizeria se închidea şi au fost refuzaţi de patron. Au pornit un scandal întreg şi s-au luat la harţă cu angajaţii. După câteva zile, cei doi tineri au revenit la tuns, dar au fost din nou refuzaţi, din cauza scandalului provocat anterior.

În acel moment, unul din clienţi şi-a sunat tatăl, liderul clanului Buse, şi i-a povestit ce s-a întâmplat. Bărbatul a venit cu gând de răzbunare şi şi-a pus planul în aplicare. În faţa frizeriei, patronul şi o cunoştinţă fumau o ţigară, moment în care interlopul l-a pocnit serios cu pumnul pe patron. Acesta a căzut la pământ şi a spart cu capul un geam. S-a ridicat rapid, încercând să-l calmeze pe bătăuş.

Tot scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate la ieşirea din frizerie. Pe imagini se vede şi cum un alt agresor, prieten cu liderul clanului Buse, îi trage o palmă aceluiaşi patron. 

Victima a depus plângere la Poliție iar la dosar au fost depuse inclusiv imagini pe care dovedesc metodele brutale la care apelează membrii clanului pentru a se impune pe străzile orașului. Interlopii sunt înrudiți inclusiv cu temutul clan Pian, de la București, dar și cu celebrul interpret de manele, Florin Salam, notează jurnaliştii de la Gândul.ro, care au obţinut şi înregistrarea bătăii.

Patronul frizeriei, Alin Eremia, a declarat pentru Gândul.ro că a mers la Serviciul Medico-Legal Teleorman pentru o expertiză medico-legală, iar, în mod straniu, la fosrte surt timp, la ușa instituției au ajuns și agresorii săi. 

Acesta a explicat că a mers și la Poliția Municipiului Roșiori de Vede, unde a făcut plângere și a depus la dosar imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Polițiștii care l-au audiat așteptau să depună și rezultatul expertizei medico-legale, pentru a putea face încadrarea faptei. Bărbatul bătut a primit rezultatul marți dimineață, când a constatat cu uimire că medicii legiști au stabilit că acesta nu necesită absolul nicio zi de îngrijiri medicale, deşi faţa şi gâtul i s-au umflat în urma loviturii primite.

×
Subiecte în articol: Teleorman
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close