Antena 3 CNN Actualitate Bătaie între două eleve ale liceului "Matei Basarab" din Craiova

Bătaie între două eleve ale liceului "Matei Basarab" din Craiova

Bătaie între două eleve ale liceului "Matei Basarab" din Craiova
Sursa foto: eleve
14 Ian 2009   •   12:57

Violenţele în şcoli au devenit obişnuinţă în şcolile din România. După ce anul trecut, în ianuarie 2008, un elev in clasa a XII-a la Liceul "Matei Basarab" din Craiova a fost protagonistul unui show erotic, chiar sub privirile profesorului, două eleve ale aceluiaşi liceu s-au bătut într-un mod sălbatic într-o sală de clasă a aceluiaşi liceu.
Motivul bătăii dintre cele două liceene este aberant. Fiecare dintre cele două eleve dorea să vorbească în numele clasei la înmormântarea tatălui unei colege. Cum nu au reuşit să se hotărască pe cale paşnică, au pornit o bătaie în toată regula.
Elevele s-au tras de păr, s-au lovit cu pumnii şi picioarele. Colegii lor nu au intervenit pentru a le separa, ci le-au încurajat de pe margine.
Conducerea liceului a declarat pentru Cancan că totul a fost, de fapt, "o joacă între cele două adolescente". "Nu ştiam de existenţa acestor imagini, dar am stat de vorba cu fetele şi spun că s-au jucat între ele. Cel care a postat pe internet filmuletul a făcut-o cu siguranţă din teribilism" susţine Irina Bădulescu, director adjunct la Liceul "Matei Basarab".
Pe de cealaltă parte, elevii liceului susţin că asemenea bătăi au loc în mod regulat în liceu.
Foto: Cancan
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: eleve Craiova bătaie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close