Antena 3 CNN Actualitate O doctoriţă din Vaslui s-a luat la bătaie cu asistenta medicală şi şi-au spus vorbe grele. A fost nevoie de intervenţia 112

O doctoriţă din Vaslui s-a luat la bătaie cu asistenta medicală şi şi-au spus vorbe grele. A fost nevoie de intervenţia 112

Păruială, bătaie şi vorbe grele între o doctoriţă de dispensar şi asistenta medicală cu care colabora de jumătate de an. Oamenii spun acum că nici nu le mai vine să meargă la medic.

O doctoriţă din Vaslui s-a luat la bătaie cu asistenta medicală şi şi-au spus vorbe grele. A fost nevoie de intervenţia 112
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2020   •   11:15

Totul s-a întâmplat în comuna Tătărăni din Vaslui, unde doctoriţa Valentina Maniu, de la dispensar s-a luat la bătaie cu asistenta Mihaela Ifteni. Cea din urmă se declară doar victimă şi spune că a fost extrem de speriată de incident, potrivit vremeanoua.ro.

De la ce a pornit scandalul

În ce priveşte motivul de la care s-a ajuns la această situaţie, medicul spune că asistenta ar fi supărat-o pentru că a făcut încurcături în evidenţa gravidelor. La rândul ei, asistenta are altă versiune: doctoriţa s-ar fi năpustit asupra ei, după ce i-a cerut un salariu mai mare, care să includă şi gărzile.

În plus, mai susţine asistenta medicală în plângerea depusă la ITM, doctoriţa i-ar fi cerut şi să demisioneze.

Săteni: "Noi ne ducem la dispensar, dacă doctoriţa şi asistenta se bat şi se înjură mai rău ca beţivii la crâşmă?! Când am auzit panarama, că vuia satul de scandalul lor, am plecat..."

În urma incidentului, a fost anunţat Serviciul de Urgenţă 112, poliţiştii fac investigaţii, s-au făcut plângeri la Inspectoratul de Muncă, iar oamenii dn comună spun că nu vor să mai meargă la medic.

"Întrebarea este: noi ne ducem la dispensar, dacă acolo doctoriţa şi asistenta se bat şi se înjură mai rău ca beţivii la crâşmă?! Cum să mai ai încredere? Fetiţa mea este răcită, am vrut în ziua aceea să mă duc la dispensar, dar când am auzit panarama, că vuia satul de scandalul lor, m-am suit în maşină şi m-am dus la un medic la Huşi", spune Elena, o mamă din Tătărăni.
 

×
Subiecte în articol: Tătărăni Vaslui bătaie medic
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close