Antena 3 CNN Actualitate Bătaie pe locul de parcare: Un bărbat din Călăraşi a scos sabia şi pistolul către un vecin care i-a ocupat locul

Bătaie pe locul de parcare: Un bărbat din Călăraşi a scos sabia şi pistolul către un vecin care i-a ocupat locul

Bătaie pe locul de parcare: Un bărbat din Călăraşi a scos sabia şi pistolul către un vecin care i-a ocupat locul
Sursa foto: Foto: Videonews
04 Iun 2011   •   22:39

În România locurile de parcare se apără cu sabia şi cu pistolul. Un bărbat din Călăraşi a uitat de argumente când şi-a văzut parcarea ocupată de maşina unui vecin. Furios pe îndrăzneala omului s-a hotărât să-i dea o lecţie. Omul a scos un adevărat arsenal din maşină.

Poliţiştii au găsit asupra lui o sabie şi un pistol. Nu a apucat să-şi rănească vecinul, dar a avut suficient timp să-i vandalizeze maşina.

Bărbatul este inginer de profesie şi şi-a ieşit din minţi când a văzut că altcineva a îndrăznit să parcheze pe locul său. Furios, l-a chemat să mute autoturismul. Omul a observat că vecinul său îşi ieşise complet din fire şi a încercat să evite conflictul. I-a spus că vine în câteva minute. Însă bărbatul nu l-a aşteptat şi şi-a vărsat furia pe maşini.

Vecinii, dar şi iubita bărbatului, au privit uimiţi cum inginerul distruge automobilul. Femeia a încercat să-i ceară explicaţii, dar nici ea nu a scăpat de furia lui.

Speriaţi, oamenii au chemat poliţia. Autorităţile au confiscat arsenalul şi i-au dus la audieri pe cei doi. Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal. Printre capetele de acuzare se numără şi folosirea de arme neletale în spaţii publice. Pentru că nu au existat victime, scandalagiul riscă cel mult o amendă.

 




×
Subiecte în articol: bătaie parcare sabie pistol Calarasi inginer
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close