Antena 3 CNN Actualitate Bătaie de stradă între mai mulţi tineri din Bucureşti, în noaptea de Anul Nou

Bătaie de stradă între mai mulţi tineri din Bucureşti, în noaptea de Anul Nou

Două găşti de adolescenţi s-au luat la bătaie pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei chiar în noaptea de Anul Nou. Deşi în imagini se vede cum o parte din ei s-au speriat şi au fugit, nimeni nu a depus plângere, însă după apariţa imaginilor în spaţiul public poliţiştii s-au autosesizat pentru a afla de la ce a pornit conflictul.

de Bogdan Borza    |    01 Ian 2024   •   23:13

Bătaia a început imediat după focul de artificii. În spatele unor blocuri, din Sectorul 4 al Capitalei, aproximativ 10 tineri s-au luat la bătaie. Motivul, este încă necunoscut.

Mai ales că nu au fost depuse plângeri în urma altercaţiei.

Chiar dacă după conflict nu a depus nimeni plângere la Poliţie, în urma apariţiei imaginilor în spaţiul public, poliţiştii s-au autosesizat şi au început verificările pentru a stabili cu exactitate care au fost motivele care au dus la crearea acestui conflict.

"Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Au fost demarate verificări, din oficiu, de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

După ce şi-au împărţit pumni şi picioare timp de aproximativ două minute, una dintre găştile de adolescenţi a fugit. Nu se ştie concret ce i-a speriat însă, în filmări se aud zeci de ameninţări.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close