Antena 3 CNN Actualitate Un şofer a fost atacat în trafic lângă secţia de Poliţie din Vâlcea, momentul altercaţiei a fost surprins în imagini

Un şofer a fost atacat în trafic lângă secţia de Poliţie din Vâlcea, momentul altercaţiei a fost surprins în imagini

Scene violente au avut loc pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, între doi bărbaţi, participanţi la trafic. După o şicanare, un şofer furios nu a mai rezistat, a coborât din maşină şi a sărit să-l bată pe celălalt participant la trafic, chiar în apropierea unei secţii de Poliţie.

Un şofer a fost atacat în trafic lângă secţia de Poliţie din Vâlcea, momentul altercaţiei a fost surprins în imagini
de Maria Zărnescu    |    11 Mar 2021   •   14:47

Incidentul a fost filmat de camera de bord a unei maşini care trecea prin zonă, iar în imagini se poate vedea cum cei doi şoferi s-au şicanat în trafic, disputa lor finalizându-se cu violenţă fizică.

La un moment dat, unul dintre autoturismele implicate în incident opreşte, iar de la volan coboară un bărbat violent, gata de ceartă. Pe imagini se vedem cum şoferul în cauză îi deschide portiera şi începe să îl lovească, iar bătaia continuă până când intervin câţiva martori de la faţa locului. 

Scenele şocante s-au petrecut în apropierea sediului IPJ Vâlcea, aflat la o distanţă de aproximativ 100 de metri. 

"În urma imaginilor apărute în spaţiul public, în care doi şoferi, care se deplasau la volanul maşinilor lor, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Lenin Sud, au avut o altercaţie in trafic, soldată cu lovirea unuia dintre ei, facem următoarele precizări: în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 03 februarie a.c., a fost înregistrată o plângere penală în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, aflată în lucru la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, depusă de bărbatul care ar fi fost agresat fizic.

Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate. De asemenea, există în lucru, la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea, o petiţie depusă de celălalt şofer care sesizează că ar fi fost şicanat în trafic. Se fac verificări, urmând a se lua măsurile legale în ambele sesizări", a comunicat Poliţia Vâlcea, potrivit Adevărul.

×
Subiecte în articol: Valcea bătaie trafic
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close