Antena 3 CNN Actualitate Batjocorit de învăţătoare şi de colegi, un copil refuză să mai meargă la şcoală

Batjocorit de învăţătoare şi de colegi, un copil refuză să mai meargă la şcoală

Batjocorit de învăţătoare şi de colegi, un copil refuză să mai meargă la şcoală
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    23 Mar 2012   •   21:00

Batjocorit de învăţătoare şi de colegi, un copil refuză să mai meargă la şcoală. Mama lui spune că, de aproape doi ani, este terorizat. Deşi a făcut zeci de plângeri, situaţia a rămas neschimbată. Părinţii şi învăţătoarea ar vrea cu orice preţ ca fiul ei să plece. Dascălul recunoaşte, dar dă vina pe cel mic, care nu s-ar integra.

De aproape doi ani, băiatul şi mama lui trăiesc o dramă. Doamna învăţătoare nu vrea să-l mai primească în clasă, în şcoală. Mama copilului susţine că învăţătoarea îndeamnă copiii să-l agreseze verbal şi fizic. "A făcut şi grevă, a scos copiii afară din clasă să facă grevă pentru ca el să nu mai vină la şcoală", afirmă mama îngrijorată.

Declaraţiile părinţilor şi învăţătoarei sunt contrazise de psihologi care sunt de părere că Alexandru este un copil normal, un copil isteţ, care merită să meargă la o şcoală normală şi să beneficieze de educaţie corespunzătoare vârstei sale.

În plus, testele la care a fost supus au arătat că are un IQ peste medie. Terorizat de ceea ce i se întâmplă zi de zi, a ajuns însă să refuze să mai meargă la aceeaşi şcoală.

De 2 zile copilul nu frecventeză cursurile instituţiei de învăţământ. Văzând că nu o scoate la capăt cu învăţătoarea dar şi cu o parte dintre părinţi, mama băiatului a apelat la autorităţi, însă de un an de zile situaţia a rămas aceeaşi.

Inspectoratul Şcolar Bucureşti nu a vrut să comenteze cazul.





×
Subiecte în articol: şcoală colegi parinti
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close